9.19°C

Apa, RO

Restaurant Apa

Vă invităm în cadrul restaurantului APA, locul în care vă puteţi începe ziua. Puteţi alege dintr-o gamă variată de preparate din carne, brânzeturi, lactate, fructe proaspete, sucuri naturale şi produse de patiserie. Bucătarii noştri vă stau la dispoziţie pentru a pregăti preparate calde la cererea dumneavoastră.
 
Maestrul bucătar al complexului, pornind de la bucatele româneşti, până la specialităţi din diferite bucătării internaţionle, le pune la dispoziţia clienţilor noştrii, toate acestea acompaniate de o ambiantă destinsă şi elegantă, alături de serviciile la standarde de 4 stele.
 
Varietăţi de produse şi specialităţi sunt pregătite în bucătăria proprie mereu fiind proaspete şi pregătite pentru a impresiona şi cei mai pretenţioşi clienti. Alături de partea gastronomică, vă propunem o listă de vinuri internaţionale, cât şi sortimente variate de vinuri româneşti. Promovăm producătorii autohtoni având convingerea calităţii.
 
Pentru ocazii speciale, maestrul bucătar vă poate pregăti un meniu deosebit în funcţie de solicitările dumneavoastră, iar alături de o capacitate de 600 locuri, bucătarie dotată cu echipamente de ultima generaţie, personal specializat şi terasa care are deschidere la lacul APA, contureaza locul perfect pentru organizarea de evenimente:
  • NUNŢI
  • BANCHETE
  • MAJORATE
  • BOTEZURI

Toate acestea în ambianta şi locul visat de dumneavoastră.