Rezervari: 0361524267 0361524268 0756068011

 

Complex Apa

este una dintre cele mai frumoase zone de agrement din nord-vestul tarii

Complex Apa

       Situat la limita dintre judetele Satu Mare si Maramures, in apropierea localitatii Apa, Complex Apa este una dintre cele mai frumoase zone de agrement din nord-vestul tarii. Lacul se intinde pe o suprafata de 96 de hectare, fiind un lac artificial si care a aparut in urma extragerii agregatelor minerale, adancimea maxima a acestuia fiind de 30 m. Pe partea de Nord a lacului exista case de vacanta private, iar pe partea de sud se intinde Complex Apa, lacul fiind marginit de o plaja de 1 km lungime cu posibilitatea practicarii sporturilor nautice. La intrarea in complex se gaseste un Hotel-Restaurant cu parcare amenajata, 23 de camere si 2 apartamente, sala de conferinta, sala de evenimente cu capacitate de 600 persoane. Restaurantul va sta la dispozitie cu o excelenta bucatarie traditionala si internationala si o terasa cu capacitate de 100 de locuri.

VA ASTEPTAM

Hotel, Restaurant, Sala evenimente, Sala de conferinte, Terase, Caping-Casute-Pescuit,

Camere, Tenis-Mini fotbal, Plaja amenajata

Hotel

Ca oaspete al Hotelului Apa, preferinţele personale ale dumneavoastră vor fi notate în avans pentru a vă face sejurul şi mai plăcut. Pentru orice problemă care s-ar putea ivi, suntem aici să vă ajutăm

Restaurant

Vă invităm în cadrul restaurantului APA, locul în care vă puteţi începe ziua. Puteţi alege dintr-o gamă variată de preparate din carne, brânzeturi, lactate, fructe proaspete, sucuri naturale şi produse de patiserie.

Sala de evenimente

Poate gazdui pana la 600 de persoane. Dotata cu clima, ventilatie si instalatie de sonorizare ambientala proprie.

Sala de conferinte

Hotel APA oferă alaturi de serviciile de 4 stele a turismului de relaxare, o sala de conferinte potrivita pentru sesiuni de training, team buillding sau summituri.

Terase

Fie este o masa intre prieteni, un business lunch, sau un eveniment special de neuitat, terasele complexului va sunt la dispozitie cu personal calificat, muzica buna si produse de calitate

Camping - Casute - Pescuit

Departe de aglomeraţia oraşului, departe de problemele zilnice, acest loc pitoresc oferă o posibilitate ideală pentru relaxare, odihnă şi regenerare.

Camere

23 de camere de 3 si 4 stele si 2 apartamente dotate cu televizoare LED, clima, minibar, seif pentru valori, baie proprie, internet wireless gratuit, unele cu vedere spre lac, unele cu balcon si altele cu terasa.

Plaja amenajata

Plaja APA este una dintre cele mai frecventate plaje de catre locuitorii din imprejurimi, in special de cei din Maramures si Satu Mare.

Sport & Agrement

In incinta complexului sunt 2 terenuri de tenis de camp si un teren de minifotbal, dotate cu instalatie de nocturna cu generator electric separat.

Cand doriti sa stati la Complex Apa?

Rezervaţi acum

Trimite-i o cerere de prietenie.

Facebook
 
Sus

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii